NOTÍCIES

INSTAL·LACIÓ SOLAR TÈRMICA EN EL CAR DE SANT CUGAT
solsolar | 27/11/2014
Sol Solar ha estat contractada per la empresa Emte Service (guanyadora de la licitació per la renovació energètica del CAR de Sant Cugat) per executar la instal·lació solar tèrmica del centre. El sistema solar consta de un camp de captació de 160 m2, tres dipòsits d'acumulació solar amb un total de 6.000 litres, la instal·lació dona servei a ACS, re-circulació, piscina interior i piscina exterior. Sol Solar ha garantit una producció solar de més de 1000 kWh/m2/any, acceptant una penalització per cada kWh no produït, del triple del seu valor de mercat. La instal·lació solar porta funcionant des de l'agost del 2014 sense incidències i amb les produccions mensuals per sobre de las garantides. CONTACTE COMERCIAl 639328649


PREMIS EESA 2014
ESSA | 20/09/2014
SolSolar ha estat seleccionada com a candidata als premis EESA 2014 que es lliuraran el 8 de Octubre a Bruselas per el Comissari Europeu de Energia Günther Oettinger.
Articulo de la presentación de Solsolar en ESCO Europe 2014
Autor Montse Bueno (Prefieres) | 17/03/2014
Resultó significativa la intervención de la empresa Solsolar, puesto que, a pesar de que se trata de una actuación de pequeña envergadura, es la única que se presentó nacida de la iniciativa particular y desde el acuerdo colectivo de la ciudadanía. El objetivo del proyecto planteado era mejorar la eficiencia del edificio mediante tecnología termosolar, a petición de una comunidad de propietarios representada por Carlos Franqués. Ambos estuvieron presentes para compartir su experiencia con los asistentes. Javier Boguña, desde un punto de vista técnico y, posteriormente, Carlos Franqués desde una mirada particular, relataron los pormenores del proceso de ejecución y posterior observación de los retornos en forma de ahorro en la factura. Y, aunque el objetivo se consiguió con creces y los propietarios del edificio están muy satisfechos de los ahorros obtenidos hasta el momento, lo cierto es que Javier Boguña, su ideólogo desde un punto de vista tecnológico y financiero, no se plantea volver a llevar a cabo un proyecto similar mientras el panorama español sea como el actual.
Solsolar ha estat convidada per els organitzadors del congrés ESCO Europe 2014
ESCO Europe 2014 | 28/01/2014
El nostre director Xavier Boguña, ha fet una presentació dins del congrés ESCO Europe 2014 en la que ha exposat els resultats dels primers dos anys d'una instal·lació solar tèrmica executada com a ESCO en un edifici comunitari de Barcelona.
“Por desgracia la energía solar térmica no cuenta actualmente con muy buena reputación”
La Vanguardia | 19/09/2013
Solsolar es una ingeniería especializada en soluciones de ahorro energético basadas en la generación de energía solar térmica. Su actuación abarca desde el primer estudio de viabilidad, el posterior proyecto, la ejecución de la instalación, su monitorización, su mantenimiento y su garantía de producción, con la que ofrecen a sus clientes una seguridad en el retorno de su inversión y un único responsable del funcionamiento de su instalación solar.
-¿Cómo ve la situación actual del mercado de la energía solar térmica?
Por desgracia la energía solar térmica no cuenta actualmente con muy buena reputación, siendo hoy en día esta causa el principal obstáculo para la realización de nuevas instalaciones. Esto es debido básicamente a la existencia de instalaciones que no funcionan correctamente o que comportan excesivos gastos de mantenimiento. De hecho actualmente una parte importante de nuestra carga de trabajo está dedicada a la reparación y mejora de instalaciones solares ya existentes.Al mismo tiempo y debido a que ofrecemos un servicio de mantenimiento en el que el cobro está condicionado al rendimiento de la instalación solar, hemos tenido que habilitar un formulario especifico en nuestra web, para poder atender esta demanda. manda. llegir tota l'entrevista
Solsolar, el sol amb aixeta
Carles Aluju / Fulls dels Enginyers | 04/03/2013
Amb una experiència de més de quatre anys en el camp dels sistemes solars tèrmics, Solsolar és una empresa que fa temps que està convençuda dels beneficis d’aquest tipus d’instal·lacions. El desenvolupament dels seus productes els permet captar 1.250 kWh/m2 a l’any amb la radiació actual a la demarcació de Barcelona. Això representa l’aprofitament del 70% de la radiació solar anual a 45 graus. És per aquests motius que el director de Solsolar, Xavier Boguñà, i l’enginyer industrial de l’empresa, Dan Bellver, asseguren que ofereixen al mercat una tecnologia madura. I el primer exemple pràctic d’una instal·lació amb aquest rendiment es va posar en marxa el 5 d’octubre del 2011 en un bloc de pisos situat al número 427 del carrer de Balmes de Barcelona. El compromís de Solsolar és que els veïns aconseguiran una reducció d’entre el 50% i el 60% d’energia amb relació al consum anterior necessari per a la producció de l’aigua calenta... (llegir tota la notícia)
El sol que més escalfa
Lorena Farràs Pérez - La vanguardia | 24/07/2012
Des del passat mes de setembre, els 136 veïns d'un edifici del carrer de Balmes de Barcelona consumeixen de mitjana un 60% menys d'energia per a la producció d'aigua calenta. I això a un cost pràcticament zero, perquè la instal.lació dels col.lectors solars tèrmics que han fet possible aquest estalvi els ha sortit de franc

(descarregar tota la notícia)
Seleccionada una instal.lació solar tèrmica executada per Solsolar per al programa UrbanSol+ de la Comunitat Europea
SOLSOLAR | 29/03/2012
El projecte seleccionat és una instal.lació comunitaria realitzada com a Empresa de Serveis Energètics en un edifici multihabitatge. La innovació consisteix en què la instal.lacio s'amortitzarà únicament amb els estalvis de combustible que aquesta produeixi durant els primers sis anys, passant, finalitzat aquest termini, a ser propietat de la Comunitat de Propietaris.